Αυγουλέα-Λιναρδάτου: Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης
Κατηγορία : Αγορά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-06-13 14:25:00
0 0

Από την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 & από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 έως και την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2016, η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ, ως μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, διοργανώνει μια «εκστρατεία» με τίτλο «Γίνε εξερευνητής του κόσμου» και προσκαλεί γονείς και παιδιά να αναλαμβάνουν καθημερινά μία αποστολή: με αφετηρία τη βιβλιοθήκη και οδηγό ένα προσωπικό ημερολόγιο εξερεύνησης, παρατηρούμε, συγκρίνουμε, καταγράφουμε και δημιουργούμε, γνωρίζοντας τον κόσμο με τον δικό μας τρόπο.

 

Πρόκειται για ένα πανελλήνιο παιχνίδι που αναδεικνύει δεινούς εξερευνητές και ταυτόχρονα δημιουργεί νέες δυνατότητες συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των βιβλιοθηκών, ως κέντρα γνώσης και δημιουργικότητας σε κάθε κοινότητα.

 

Κάθε μέρα οι βιβλιοθήκες έχουν μια θεματική αποστολή εξερεύνησης που φέρνουν εις πέρας με τη βοήθεια κοινής βιβλιογραφίας και δημιουργικών εργαστηρίων. Κάθε βιβλιοθήκη ,όμως, επιλέγει διαφορετικό μέσο εξερεύνησης: τη ζωγραφική, το θέατρο, τη φωτογραφία, τη ραπτική κ.ά.

 

Καθώς ολοκληρώνονται οι αποστολές, τα παιδιά από τις βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα επικοινωνούν τις περιπέτειες τους στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #ΚΕ2016gr και παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ιστοσελίδα network.nlg.gr. Το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών προσκαλεί και τους ενήλικες να συμμετέχουν ενεργά στις καθημερινές αποστολές εξερεύνησης του κόσμου χρησιμοποιώντας το ίδιο hashtag.

 

Οι δραστηριότητες απευθύνονται όχι μόνο σε μαθητές/-τριες του Σχολείου μας αλλά και σε φίλους και συγγενείς τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για την ομαλή λειτουργία των εργαστηρίων, ο αριθμός των θέσεων δεν θα υπερβαίνει τα 12 άτομα, γι’ αυτό η προεγγραφή είναι υποχρεωτική.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολική μας Βιβλιοθήκη στα τηλ. 211 500 2300 (εσωτ. 132) / e-mail: library@avgouleaschool.gr)

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by