Τοξότης (23/11-21/12)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Η ανεξαρτησία είναι η βασική αρχή ενός Τοξότη, που λαχταρά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό και υποδέχεται κάθε είδους αλλαγή με ανοιχτές αγκάλες. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας και της εξερεύνησης. Θα φτάσει στο τέλος του δρόμου και θα εξερευνήσει κάθε γωνιά διεξοδικά, στην αιώνια αναζήτησή του για σοφία. Η ελευθερία είναι τόσο σημαντική για έναν Τοξότη, που θα πάρει τις αποφάσεις του με βάση την ελευθερία που του δίνουν οι επιλογές που έχει. Ορισμένες φορές θα αρνηθούν μία καλή ευκαιρία επειδή απαιτεί μεγάλη δέσμευση, αλλά αφού θα είναι δική τους επιλογή, τελικά θα τους βγει σε καλό.

Αύγουστος 2018

Η τεχνολογία θα σας φανεί χρήσιμη στα μελλοντικά εγχειρήματά σας. Με την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, αναβαθμίζετε το κοινωνικό προφίλ σας στα social media, χρησιμοποιείτε ένα λογισμικό που σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, ξεκινάτε μια νέα ιστοσελίδα ή απλά διασκεδάζετε με νέους φίλους και συνεργάτες. Αν τα οικονομικά σας είχαν διακυμάνσεις, ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο δεύτερο  οίκο σας, των χρημάτων, και βάζει τα πάντα σε τάξη. Ξεκινάτε ένα νέο κερδοφόρο έργο, είστε ανοιχτοί στη σύναψη νέων οικονομικών συμφωνιών, προσελκύετε κάποιους νέους πελάτες ή συζητάτε την έναρξη μιας νέας κερδοσκοπικής επιχείρησης. Το μυαλό σας είναι στο χρήμα και τη βελτίωση της κοινωνικής θέσης σας.

Ανανεώστε το διαβατήριό σας και φύγετε μακριά! Η Ηλιακή έκλειψη στέλνει το φως της στο διεθνή και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, και σχεδιάζετε ένα μακρινό ταξίδι, βλέπετε επεκτατικά και με αισιοδοξία τη ζωή. Πάρτε ρίσκα και δεν θα χάσετε! Ανεξάρτητα από το αν αποδεχτείτε μια νέα εργασία, στο εξωτερικό για ένα χρόνο, ή ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή επιχείρηση, ό, τι ξεκινά τώρα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να ζήσετε με περισσότερη ελευθερία, υιοθετείτε μια νέα φιλοσοφία ζωής και πνευματικές πεποιθήσεις. Είναι η στιγμή σας να μάθετε μια νέα γνώση, κάτι που διεγείρει το μυαλό σας και προκαλεί τη σκέψη σας.

Είτε στις προσωπικές σας υποθέσεις, είτε στο σπίτι σας, θα αποκομίσετε αυτό που σπέρνετε τώρα, οπότε βάλτε λίγο φροντίδα και αγάπη σε ό, τι κάνετε. Πετάξτε κάποια αντικείμενα από το σπίτι σας τα οποία φέρνουν στο μυαλό σας δυσάρεστες αναμνήσεις, αφήστε για λίγο στην άκρη την καριέρα σας, τα χρήματα ή ακόμα και τη σχέση σας, προκειμένου να συνδεθείτε πιο βαθιά με την οικογένειά σας και τα οικεία προς εσάς πρόσωπα. Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, οπότε αν αναζητάτε ένα νέο ξεκίνημα με τους αγαπημένους σας ή θέλετε να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο, πάρτε τους τηλέφωνο, εκδηλώστε την αγάπη σας και την ευαισθησία σας. Μην περιμένετε να σας κάνουν παράπονα, αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by