Τοξότης (23/11-21/12)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Η ανεξαρτησία είναι η βασική αρχή ενός Τοξότη, που λαχταρά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό και υποδέχεται κάθε είδους αλλαγή με ανοιχτές αγκάλες. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας και της εξερεύνησης. Θα φτάσει στο τέλος του δρόμου και θα εξερευνήσει κάθε γωνιά διεξοδικά, στην αιώνια αναζήτησή του για σοφία. Η ελευθερία είναι τόσο σημαντική για έναν Τοξότη, που θα πάρει τις αποφάσεις του με βάση την ελευθερία που του δίνουν οι επιλογές που έχει. Ορισμένες φορές θα αρνηθούν μία καλή ευκαιρία επειδή απαιτεί μεγάλη δέσμευση, αλλά αφού θα είναι δική τους επιλογή, τελικά θα τους βγει σε καλό.

Ιούνιος 2018

Έχετε ένα επεκτατικό μυαλό και μπορείτε να γίνετε πλούσιοι! Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, έτσι ίσως ανακαλύψετε ένα παθητικό εισόδημα, διερευνάτε τρόπους να κερδίσετε χρήματα χωρίς προσπάθεια, ίσως από δικαιώματα αν είστε συγγραφέας ή από τις πωλήσεις ενός προϊόντος που λανσάρετε στην αγορά. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, και είτε κάνετε κράτηση εκείνης της πτήσης προς Bora Bora ή απλά σε εκείνο το παραθαλάσσιο θέρετρο στη Ρόδο. Δεν ανέχεστε τώρα τα ίδια και τα ίδια, θέλετε κάτι καινούργιο, οπότε σίγουρα θα αναζητήστε καινούργια σκηνικά.

Καλωσορίστε την αναζωογονητική ενέργεια της νέας Σελήνης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και αναπνεύστε το δροσερό αέρα του καλοκαιριού. Μια νέα γνωριμία εισέρχεται στη ζωή σας ή σκέφτεστε να κάνετε τη σχέση σας επίσημη ή επεκτείνετε τη δουλειά σας με ικανούς και νοήμονες συνεργάτες. Η κοινή νίκη είναι το όνομα του επαγγελματικού παιχνιδιού σας. Νιώθετε πιεσμένοι από το φόρτο εργασίας σας και τη δυσμενή οικονομική σας κατάσταση; Η πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, της σταθερότητας και των χρημάτων, σας ζητά να αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε που πρέπει να δώσετε προτεραιότητα και στη συνέχεια, να διαθέσετε τα χρήματά σας σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς.

Πριν εκφέρετε τις απόψεις σας ή ενθουσιαστείτε από μια είδηση ή ένα μήνυμα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στις 26 του μήνα και για δύο περίπου μήνες ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Ίσως ακόμα νιώθετε μια εσωτερική αναταραχή κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας, έτσι σκεφτείτε πολύ καλά πριν εκδηλώσετε τις σκέψεις σας. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολία για κάποια είδηση ή πληροφορία μην την αναμεταδίδετε. Η τάση σας είναι τώρα να βάλετε το δάκτυλό σας στη σκανδάλη και να στείλετε αυτό το μήνυμα που δεν υπάρχει λόγος για να στείλετε. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια σας. Εάν έχετε ακόμη και την παραμικρή αίσθηση ότι σας αμφισβητούν, κάντε πίσω.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by