Ταύρος (21/4-20/5)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται από το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με  την επιμονή που διαθέτει, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του και τα καταφέρνει μια χαρά χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει.

Ιούνιος 2018

Απολαύστε τις συνομιλίες στο σπίτι! Μέχρι τα μέσα του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα των συνομιλιών και των επικοινωνιών, κάνοντάς σας πολύ αφηγηματικούς και συναισθηματικούς (ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο!). Η επικοινωνία αναδεικνύεται εμφανώς στις μέρες μας, έτσι εκφέρετε τις ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα, ίσως βγάλετε χιλιάδες ευρώ. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας, και αποβάλετε από την ψυχή σας ό, τι σας μπλοκάρει συναισθηματικά, εγκαταλείποντας το ζοφερό παρελθόν, με τη γοητεία σας και τη λάμψη σας φέρνετε πιο κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και των οικονομικών, και φέρνει στο προσκήνιο την έμφυτη σταθερότητά σας και την υπομονή σας. Εάν χρειάζεται να εξομαλύνετε τα πράγματα με κάποιον με τον οποίον υπήρχαν αρνητικές οικονομικές δοσοληψίες, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε, καθώς αισθάνεστε ότι αυτή η κατάσταση επηρεάζει δυσμενώς το μυαλό σας αλλά και την ομαλή λειτουργία της καθημερινής σας ζωής. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα ζωή που οδηγεί σε ένα νέο πεδίο ανάπτυξης, η πανσέληνος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας επισημαίνει ότι τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί χωρίς ρίσκο. Μόνο φροντίστε να είστε λογικοί και  ρεαλιστές για να απολαύσετε σε έξι μήνες τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Μισείτε τη δουλειά σας; Στις 26 του μήνα και για δύο περίπου μήνες ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και η ένταση στην εργασία σας θα μπορούσε να σας φτάσει σε τέτοιο σημείο που τελικά θελήσετε να φύγετε και να ανοίξετε μόνοι σας τα φτερά σας. Εάν ξεκινάτε μια προσωπική επιχείρηση, φροντίστε να μην κάνετε τώρα το μεγάλο ντεμπούτο σας. Αν είστε εκτός εργασίας και ζείτε από τις αποταμιεύσεις σας, ο ανάδρομος Άρης θα μπορούσε να φέρει άγχος και ανησυχίες. Μην αποθαρρύνεστε όμως, σε λίγο θα επιστρέψετε στην αγορά  ή τουλάχιστον μπορείτε να προετοιμαστείτε για την επιστροφή σας στον κόσμο της εργασίας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by