Ταύρος (21/4-20/5)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται από το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με  την επιμονή που διαθέτει, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του και τα καταφέρνει μια χαρά χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει.

Αύγουστος 2018

Κάντε ένα check-up στην υγεία σας! Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της εργασίας, εστιάζεστε στο σώμα σας και στο εργασιακό περιβάλλον σας, ίσως ακόμα βάλετε την άσκηση στη ζωή σας ή προγραμματίζετε συναντήσεις με γιατρούς, βάζετε σε τάξη τη ζωή σας. Είστε ιδιαίτερα καλοί στη συστηματοποίηση τώρα, έτοιμοι να χειριστείτε τη λίστα των εργασιών σας με ταχύτητα και αποδοτικότητα. Αν νιώθετε να είστε σε μια θέση εργασίας η οποία δεν έχει εξελικτική προοπτική, ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία στον γνωστικό ένατο οίκο σας, σας ζητά να αποκτήσετε περισσότερες δεξιότητες. Έχετε περισσότερες ικανότητες από ό, τι νομίζετε, απλώς πρέπει να τις συμπληρώσετε προκειμένου να πουλήσετε τον εαυτό σας λίγο ακριβότερα. Σκεφτείτε λοιπόν να εγγραφείτε σε ένα επαγγελματικό σεμινάριο.

Η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας προσφέρει μια θαυμάσια έμπνευση στο μέτωπο του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως ήρθε η ώρα να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε την κατοικία σας. Ή ίσως νιώθετε ότι πρέπει να συγκατοικήσετε με κάποια άτομα ή ότι είναι καιρός να ανανεώσετε την ενέργειά σας, απομακρυνόμενοι από κάποια άτομα και δημιουργώντας το δικό σας ιερό χώρο. Ίσως ακόμα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε γονείς και έτσι διαμορφώνετε ένα δωμάτιο και κάνετε σχέδια για ένα μωρό. Θα μπορούσατε επίσης να αισθάνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικά τώρα, οπότε αν υπάρχει κάποιος που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και οικεία, αυτός είναι ο τέλειος μήνας για να του πείτε πόσα πολλά σημαίνει για εσάς.

Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και σας βάζει σε βαθύ προβληματισμό όσον αφορά τον κοινωνικό σας περίγυρο. Εσείς που λειτουργείτε πρακτικά και με τη λογική, τώρα βρίσκεστε στο χάος σκεπτόμενοι ποιοι είναι οι φίλοι σας και ποιοι οι εχθροί σας. Είναι πιθανό να βρεθείτε στο περιθώριο βγάζοντας λανθασμένα συμπεράσματα για κάποιους ή κάνοντας περίεργες παρατηρήσεις για όσους βρίσκονται γύρω σας. Αλλά κάτω από αυτή την πανσέληνο  μπορεί να εμπνευστείτε να γίνετε ενεργό μέλος μιας ομάδας ή ακόμα και ο ηγέτης μιας οργάνωσης που παρακινεί τους άλλους σε έναν πνευματικό ή ανθρωπιστικό στόχο. Επιλέξτε τα άτομα αυτά με σύνεση και βεβαιωθείτε ότι όλοι στην ομάδα συμβάλλουν ισότιμα.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by