Σκορπιός (23/10-22/11)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Σκορπιοί είναι πάρα πολύ ανεξάρτητοι. Είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε. Μπορούν άνετα να είναι μόνοι τους, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Σε ορισμένους αρέσει να ζουν μόνοι, αφού έτσι δεν τίθεται θέμα ποιος θα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο.

Ιούνιος 2018

Ζήτω η ελευθερία! Έντονη και περιπετειώδης ζωή σας περιμένει το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα καθώς η Αφροδίτη θα κινείται στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας, των ταξιδιών και της αισιοδοξίας. Τώρα κάτι μέσα σας σάς κάνει να θέλετε να ξεφύγετε από το σπίτι σας και ίσως ακόμη και να πετάξετε με ένα αεροπλάνο στο εξωτερικό. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και ενισχύει τις μεγαλοπρεπείς φιλοδοξίες σας. Αν κάποιος μπορεί να φέρει εις πέρας αυτό το μεγάλο εγχείρημα, σίγουρα είστε εσείς! Διερευνάτε αναλυτικά τα πάντα,  αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εκτοξευτείτε ψηλά, πάντα όμως όντας αληθινοί με τον εαυτό σας και τους άλλους.

Σίγουρα έχετε ένα διερευνητικό και διαισθητικό μυαλό, έτσι σκεφτείτε δημιουργικούς τρόπους για να βελτιώσετε τους οικονομικούς πόρους σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πάθους, και ίσως ξεκινήσετε μια κοινή επιχείρηση ή μια καυτή ερωτική σχέση μπορεί να παρουσιαστεί στις εβδομάδες που ξεδιπλώνονται. Οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα ανθίσουν σε έξι μήνες, οπότε σχεδιάστε και κινηθείτε σοφά. Με την πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας που κυβερνά τα αδέλφια (ή ένα φίλο που τον αισθάνεστε σαν αδελφό) κατανοείτε ότι δεν μπορείτε πλέον να κρατάτε μνησικακία. Και κυρίως αξιοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλετε τις ιδέες σας ή ένα έργο σας.

Δώστε προσοχή σε διαφωνίες με τα μέλη της οικογένειάς σας που οδηγούν σε επικές εντάσεις, καθώς στις 26 του μήνα και για δύο περίπου μήνες ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως ακόμα ανταγωνίζεστε με ένα συγκάτοικο ή συγγενή ή ο χώρος της διαβίωσής σας σάς πνίγει. Μπορεί να αισθανθείτε σαν να έχετε ξεπεράσει τα όριά σας και ο ανάδρομος Άρης θα μπορούσε να προκαλέσει μια ενέργεια που είναι στην καλύτερη περίπτωση αγχωτική, στη χειρότερη διασπαστική. Είναι απαραίτητο να δώσετε επαρκή περιθώρια χώρου και χρόνου σε όλους τους εμπλεκόμενους και να μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by