Παρθένος (24/8-22/9)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Παρθένος είναι ένα από τα ανεξάρτητα ζώδια. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η στενοκεφαλιά τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον. Συμπέρασμα; Οι Παρθένοι μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αλλά θα είναι δύσκολο γι’ αυτούς να εξελιχθούν σαν άνθρωποι, αν δεν έχουν κάποιον δίπλα τους να τους βοηθήσει να πετύχουν και να μην είναι τόσο αυστηροί με τον εαυτό τους.

Αύγουστος 2018

Πόσο σταθερά είναι τα οικονομικά σας; Με την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, είστε έτοιμοι να αλλάξετε καταναλωτικές συνήθειες και την καθημερινή σας ρουτίνα, αναδιοργανώνετε τον προϋπολογισμό σας. Σκέφτεστε πρακτικά και προσγειωμένα, νιώθετε ευτυχισμένοι ζώντας τη ζωή απλά και ταπεινά. Αγωνιστείτε για να βάλετε τη σχέση σας σε μια σταθερή δομή, συζητήστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, είναι η παρότρυνση του Άρη ο οποίος επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στην ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είστε μόνοι; Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να ανάψει το πάθος σας από ένα μικρό … ερωτικό ανταγωνισμό, και ο κόκκινος πλανήτης θα σας δώσει την ευκαιρία. Σηκώστε τον πήχη λίγο ψηλότερα και διασκεδάστε, θα φτάσετε εκεί που θέλετε!

Έρχεστε αντιμέτωποι με κάποια σοβαρά συναισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος τα οποία θα πρέπει να ξεριζώσετε από την ψυχή σας, για την ευτυχία σας. Η Ηλιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας ξεκινά για εσάς έναν κύκλο θεραπείας έξι μηνών. Προχωρήστε αργά, ώστε να μπορέσετε να κάνετε ειρήνη με το παρελθόν και να πιέσετε τον εαυτό σας απλά να συγχωρέσει. Υπάρχει υποσυνείδητα κάτι βαθιά καταχωνιασμένο που πρέπει να εκκαθαριστεί, οπότε αν νιώσετε πόνο και θλίψη, κάντε διαλογισμό, πηγαίνετε κοντά στη θάλασσα ή ακούστε χαλαρωτική μουσική. Ο δρόμος μπορεί να είναι ανηφορικός και θα χρειαστείτε λίγη ψυχαγωγία. Κάποιοι έμπιστοι φίλοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε την αγάπη για τον εαυτό σας.

Αν η σχέση σας με ένα σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας βρίσκεται στην ομίχλη και το χάος, αφιερώστε λίγο χρόνο στη σχέση αυτή, είναι η προτροπή της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική συνεργασία είτε για μια ερωτική σχέση, αν δεν μπορείτε να εξομαλύνετε τις διαφορές σας ή να επαναφέρετε την αγάπη, απευθυνθείτε σε ένα τρίτο μέρος που μπορεί να δει τα πράγματα αντικειμενικά και να μεσολαβήσει. Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και ένας ουδέτερος άνθρωπος θα μπορούσε να διευκολύνει την κατάσταση. Αφήστε αυτό το πρόσωπο να εκφραστεί, χωρίς να το διακόπτετε. Αφήστε τον να μιλήσει και θα καταλάβετε τι σας ενώνει και τι σας χωρίζει. Ίσως και να επιλύσετε ό, τι αρνητικό προηγήθηκε.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by