Λέων (23/7-23/8)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Λέων είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, ωστόσο χρειάζεται κάποιον να τον θαυμάζει και να τον εκτιμάει. Μπορεί μια χαρά να τα καταφέρει μόνος του, αλλά είναι πολύ πιο ευτυχισμένος όταν έχει ακροατήριο και οπαδούς που τον ακολουθούν. Συνήθως, αποφεύγει τη μοναξιά.

Ιούνιος 2018

Είναι καιρός να σταματήσετε να κρατάτε μέσα σας όλο αυτό τον πόνο του παρελθόντος, είναι το αίτημα της Αφροδίτης η οποία το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα κινείται στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας. Κάντε εκκαθάριση του χάους από την ψυχή σας, δείτε γύρω σας ότι η ζωή δεν είναι μόνο πόνος αλλά και χαρά.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας, νιώθετε χαρούμενοι και ζωντανοί, είστε πραγματικά αυθεντικοί. Μόνο όταν αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι (ή οι σωστοί άνθρωποι) θα έρθουν στη ζωή σας για να μοιραστούν τον πραγματικό εαυτό σας.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της φιλίας, και επεκτείνει τον κοινωνικό κύκλο σας. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος  κυβερνά τον αλτρουισμό, μπορεί να πάρετε την απόφαση να συμμετάσχετε σε έναν ανθρωπιστικό αγώνα περί κοινωνικής δικαιοσύνης πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε τους ομοϊδεάτες σας. Αισθάνεστε ιδιαίτερα προσηλωμένοι στην αποτελεσματικότητα και την  παραγωγικότητα στην εργασία σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον εργατικό έκτο οίκο σας. Είστε  έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ένα μακρύ κατάλογο υποχρεώσεων και ευθυνών και να κάνετε συνήθεια να ακολουθείτε τα καθήκοντα, τους στόχους και τις υποσχέσεις.

Βρίσκεστε στην αβεβαιότητα και τις αμφιβολίες για μια παλιά αγάπη ή την τρέχουσα σχέση σας; Κάντε μια παύση για να σκεφτείτε εάν δεν είστε βέβαιοι, καθώς στις 26 του μήνα και για δύο περίπου μήνες ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Δώστε τελεσίγραφο σε αυτό το πρόσωπο που σας λέει «ίσως θα σε καλέσω» ή μια παλιά αγάπη που ποτέ δεν σας προσέφερε τίποτα. Αποφύγετε να βιαστείτε σε νέες σχέσεις και συνεργασίες, ίσως ξαφνικά όπως εμφανίστηκαν να εξαφανιστούν πριν το καταλάβετε. Εκτελέστε ελέγχους με τη δέουσα επιμέλεια πριν κάνετε οποιαδήποτε δέσμευση, ερωτική ή επαγγελματική. Και επειδή ο έβδομος οίκος διέπει και νομικά ζητήματα, προσέξτε τις αμοιβές των δικηγόρων ή όταν ασχολείστε με διαπραγματεύσεις.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by