Κριός (21/3-20/4)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Ο Κριός, ως προσωπικότητα είναι πολύ ανεξάρτητος. Tου αρέσει να βγαίνει μπροστά, σαν αληθινός ηγέτης. Η αισιόδοξη προσωπικότητά του μαγνητίζει και συμπαρασύρει συχνά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, επειδή έχει το χάρισμα να ενθουσιάζει τους άλλους.

Ιούνιος 2018

Η ευαισθησία σας θα είναι εντονότερη από το συνηθισμένο το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα καθώς η Αφροδίτη θα κινείται στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Αν θέλετε παιδιά, μπορεί να έχετε μια εγκυμοσύνη, κι αν είστε γονείς δεσμευθείτε ότι θα τα κάνετε ευτυχισμένα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να επωμιστείτε παραπάνω υποχρεώσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και το πάθος σας παίρνει φωτιά! Φλερτάρετε και διασκεδάστε και κάποιο άτομο θα ανταποκριθεί στο ερωτικό κάλεσμά σας. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη και την ενεργητικότητά σας και ανοίξτε την καρδιά σας στον αγαπημένο σας.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας και βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση, προγραμματίζετε φιλικές και σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις, προβάλετε τις ιδέες σας όσο καλύτερα μπορείτε. Αποτέλεσμα; Μπορείτε να γοητεύσετε πιθανούς συνεργάτες καθώς τα λόγια και οι ιδέες σας είναι τέλεια! Ορίστε μακροπρόθεσμους στόχους στην καριέρα σας αυτό το μήνα, απολαμβάνοντας τη σταθεροποιητική ενέργεια της πανσελήνου στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Τώρα δεν βιάζεστε, ακολουθείτε την παραδοσιακή διαδρομή παρά το γεγονός ότι είστε εγωιστές και ανυπότακτοι κάποιες φορές. Αυτή είναι η στιγμή σας, να κάνετε τη μεγάλη κίνηση στην επιτυχία σας.

Παλιοί φίλοι και συνάδελφοι εμφανίζονται ξανά στη ζωή σας καθώς στις 26 του μήνα και για δύο περίπου μήνες ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Θέλετε πραγματικά να επανασυνδεθείτε μετά από όλα αυτά τα χρόνια μόνο για κουτσομπολιό με τους παλιούς συναδέλφους και φίλους σας ή για κάτι πιο ουσιαστικό; Αντί να ανταλλάσσετε ιστορίες με τρελό φαγοπότι, αποσαφηνίστε αν αυτά τα άτομα εναρμονίζονται με τις αξίες και τα ιδανικά σας. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι η κίνηση σας βοηθά να διατηρήσετε τη θετική ενέργειά σας και να σκέφτεστε πιο αισιόδοξα. Η σωματική δραστηριότητα θα σας δώσει έμπνευση και θα σας βοηθήσει να κινηθείτε για τις ελπίδες και τα όνειρά σας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by