Καρκίνος (22/6-22/7)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Είναι το ζώδιο με τις περισσότερες αντιφάσεις, άλλοτε ζητά ανεξαρτησία, άλλοτε όχι. Από τη μία πλευρά, έχει την επιμονή και τη θέληση, είναι αρκετά ικανός από μόνος του και δε χρειάζεται να εξαρτάται από άλλους για τα υλικά αγαθά, από την άλλη όμως, εμφανίζει εξάρτηση σε θέματα συναισθηματικής στήριξης κι ενθάρρυνσης. Ο ανώριμος Καρκίνος θα χρειαστεί τη συνεχή υποστήριξη των άλλων, όμως εκείνος που έχει εξελιχθεί ως προσωπικότητα κι έχει ωριμάσει συναισθηματικά, θα κινηθεί με επιτυχία ως ανεξάρτητος άνθρωπος. Θέλει την προσοχή και τη στοργή από τους άλλους ανθρώπους και είναι πιο ευτυχισμένος όταν έχει μια μικρή, στενή και δεμένη ομάδα από φίλους ή συγγενείς.

Ιούνιος 2018

Ποτέ τα πράγματα δεν ήταν τόσο έντονα στην αγάπη, νιώθετε έντονη ευαισθησία και συναισθηματισμό καθώς το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας. Τώρα μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιοι κάνουν για σας και ποιοι όχι, η διαίσθησή σας είναι που σας κατευθύνει. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, είστε έτοιμοι να αφήσετε τη διασκέδαση και το φλερτ και να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Τα όνειρά σας για να έχετε περισσότερα χρήματα γίνονται πραγματικότητα, καθώς αυτή η ξαφνική και ενθουσιώδης ιδέα σας ακούγεται υπέροχη.

Μην κρύβετε τις ιδέες σας! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και αφυπνίζει την προστατευτική φύση σας, θέλετε να προσφέρετε σε όλο τον κόσμο, γίνεστε πιο ανθρωπιστές. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε να ασχολήστε με ένα μη κερδοσκοπικό έργο ή απλά δίνετε περισσότερα στους αγαπημένους σας, όντας ευγνώμονες που σας συμπαραστέκονται στα δύσκολα. Η προσωπική σας ζωή ή/και οι επαγγελματικές σας σχέσεις υπόκεινται σε μια ανατροπή την οποία αναμοχλεύατε εδώ και καιρό στο μυαλό σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Τολμάτε να πείτε «φτάνει πια» σε σχέσεις που ήταν ιδιοτελείς, απομακρύνεστε από τους αρνητικούς και μικροπρεπείς ανθρώπους που δεν σας σέβονται.

Μη ρισκάρετε τις αποταμιεύσεις σας! Στις 26 του μήνα και για δύο περίπου μήνες ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της ακίνητης περιουσίας, και σας προειδοποιεί να πατήσετε τα φρένα σε δελεαστικές οικονομικές προσφορές και επενδύσεις. Ο κόκκινος πλανήτης σας κάνει να αισθάνεστε σαν να έχετε οικονομική πίεση, ίσως ακόμα ξαφνικά δείτε τα χρήματά σας να στερεύουν. Μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας αποδιοργανώσει συναισθηματικά λίγο, αλλά με την ορθόδρομη πορεία του κόκκινου πλανήτη θα διαπιστώσετε ότι τελικά άξιζε την προσωρινή ένταση που προκάλεσε.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by