Καρκίνος (22/6-22/7)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Είναι το ζώδιο με τις περισσότερες αντιφάσεις, άλλοτε ζητά ανεξαρτησία, άλλοτε όχι. Από τη μία πλευρά, έχει την επιμονή και τη θέληση, είναι αρκετά ικανός από μόνος του και δε χρειάζεται να εξαρτάται από άλλους για τα υλικά αγαθά, από την άλλη όμως, εμφανίζει εξάρτηση σε θέματα συναισθηματικής στήριξης κι ενθάρρυνσης. Ο ανώριμος Καρκίνος θα χρειαστεί τη συνεχή υποστήριξη των άλλων, όμως εκείνος που έχει εξελιχθεί ως προσωπικότητα κι έχει ωριμάσει συναισθηματικά, θα κινηθεί με επιτυχία ως ανεξάρτητος άνθρωπος. Θέλει την προσοχή και τη στοργή από τους άλλους ανθρώπους και είναι πιο ευτυχισμένος όταν έχει μια μικρή, στενή και δεμένη ομάδα από φίλους ή συγγενείς.

Αύγουστος 2018

Ήσυχες βραδιές ατενίζοντας τη θάλασσα σας φέρνουν γαλήνη και ηρεμία καθώς η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας επαναφορτίζει τις μπαταρίες σας, τώρα δεν θέλετε τίποτ’ άλλο παρά ξεκούραση και ανάπαυλα. Απολαμβάνετε ήρεμες στιγμές με τους αγαπημένους σας, φέρνοντας στο μυαλό σας παλιές, νοσταλγικές αναμνήσεις, περνάτε ευχάριστες στιγμές κάτω από το αμυδρό φως των κεριών. Προσκολλάστε με μεγάλη ευκολία σε αυτόν/ήν που αγαπάτε, νιώθετε πόνο  όταν σκέφτεστε να αποχωριστείτε το αντικείμενο του πόθου σας αλλά ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, απαιτεί ανεξαρτησία και ευελιξία. Είναι ώρα να κάνετε τη μεγάλη κίνηση στη σχέση σας; Δεδομένου ότι ο Άρης επιταχύνει τους ρυθμούς, θα πρέπει να πάρετε μια γρήγορη απόφαση σχετικά με το μέλλον σας.

Μια νέα ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα θα μπορούσε να παρουσιαστεί καθώς η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Είστε πιο λογικοί και προσγειωμένοι, θέλετε να είστε σίγουροι για την οικονομική ασφάλειά σας. Νιώθετε ότι αξίζετε μια προώθηση στην εργασία σας με περισσότερα χρήματα; Ή ψάχνετε μια νέα κερδοφόρα εργασία; Βαδίζετε προς ένα νέο κεφάλαιο στην οικονομική σας ζωή, οι σπόροι που φυτεύετε σήμερα θα ανθίσουν στους επόμενους έξι μήνες. Στείλτε βιογραφικά, κάντε νέες επαφές και προβάλετε τα προσόντα σας. Ποτέ δεν ξέρετε … ακόμα και αν δεν υπάρχει θέση αυτή τη στιγμή στην εταιρεία των ονείρων σας, θα μπορούσαν να διατηρήσουν το βιογραφικό σας στο αρχείο, επικοινωνώντας μαζί σας στο επόμενο εξάμηνο.

Νιώθετε ότι τα μεγάλα οράματά σας είναι ανέφικτο να υλοποιηθούν; Η πανσέληνος στον αισιόδοξο και επεκτατικό ένατο οίκο σας, διευρύνει το μυαλό σας και σας βοηθά να πάρετε επιτέλους αυτές τις σημαντικές αποφάσεις. Θα πρέπει μόνο να σταθμίσετε τις επιλογές σας, να κάνετε σχέδια βασιζόμενοι στη λογική και το ένστικτό σας, να πάρετε υπολογισμένα ρίσκα. Το φεγγάρι σας βοηθά επίσης να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας, αλλά θα πρέπει κι εσείς να κάνετε την έρευνά σας, είναι αυτά τα άτομα αληθινά ή ψεύτικα; Ίσως ακόμα σερφάρετε στο διαδίκτυο για ταξίδια και βρείτε σε προσφορά αυτό το ταξίδι των ονείρων σας στο Παρίσι ή στις Μαλδίβες.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by