Ιχθείς (20/2-20/3)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Ιχθείς χρειάζονται ένα δεσποτικό σύντροφο ως πρότυπο στη ζωή τους, αλλιώς είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής. Όταν είναι ανεξάρτητοι και εμπνέονται από τα γεγονότα της ζωής τους, η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά είναι ανίκανοι να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό, γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο.

Αύγουστος 2018

Νιώθετε έντονη την ανάγκη για εγγύτητα και οικειότητα και θα τις έχετε χάρη στην Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών. Σκέφτεστε: Πώς χειρίζεστε τους οικονομικούς πόρους σας, τον χρόνο και την προσοχή σας; Ίσως κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία ή διευθετείτε ζητήματα που αφορούν φόρους, πιστωτικές κάρτες, ακίνητα και δάνεια. Ο Άρης επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας, και τώρα μπορείτε να κάνετε επιπλέον βήματα για να εμπνεύσετε την ομάδα σας και να την προτρέψετε στη δράση. Ίσως προκληθεί ένας μικρός φιλικός ανταγωνισμός στην ομάδα σας, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την επίσπευση της ολοκλήρωσης ενός έργου ή στόχου με μια κερδοφόρα ανταμοιβή.

Η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, και σας βοηθά να ξεκινήσετε ένα εντυπωσιακό νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητά σας. Προσέξτε τις λεπτομέρειες της ζωής σας, θέστε σαφείς προτεραιότητες και σχέδια δράσης. Μόλις αισθανθείτε ότι η ακαταστασία (μεταφορικά και κυριολεκτικά) είναι υπό έλεγχο, θα νιώσετε πιο ανανεωμένοι και ζωντανοί. Θα πρέπει να έχετε θετικές προθέσεις για τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σχετίζεται με την οργάνωση, το σύστημα στην εργασία σας και την υγεία σας. Είστε έτοιμοι για έναν ολοκαίνουργιο τρόπο ζωής όσον αφορά τη διατροφή σας, την άσκηση και την φροντίδα του εαυτού σας, βάζετε σε τάξη την πολυάσχολη ζωή σας.

Μην κρύβεστε πια! Η πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σας και σας βοηθά να ξεπεράσετε τη μετριοφροσύνη σας και τη θυματοποίηση ή το φόβο του να εκφράσετε τον αληθινό εαυτό σας. Είστε αυτό που είστε και πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι γι’ αυτό. Αν σκεφτόσασταν συλλογικά και τώρα θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή διστάζατε να πλησιάσετε το πρόσωπο που λατρεύετε, αυτή η σεληνιακή ενέργεια θα μπορούσε να σας προσφέρει τη δύναμη που χρειάζεστε. Μια συμβουλή: Οι συνεργάτες, οι επενδυτές και ο έρωτας δεν θα σας σταματήσουν στο δρόμο ή θα χτυπήσουν την πόρτα σας. Έτσι, θα πρέπει κι εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία να προωθήσετε και να προβάλετε τον εαυτό σας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by