Δίδυμοι (21/5-21/6)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Δίδυμοι είναι υπερβολικά ανεξάρτητοι. Δε θα επιτρέψουν σε κανένα να τους καθηλώσει και δεν υπακούν σε κανόνες. Αυτό που έχουν ανάγκη, είναι να γνωρίσουν τον κόσμο από μόνοι τους. Η αλλαγή και η ελευθερία είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους Διδύμους. Δεν αφήνουν κανένα να τους υποτάξει, είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και η ελευθερία τους είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ευεξία.

Ιούνιος 2018

Μη σκορπάτε αφειδώς τα χρήματά σας! Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο  οίκο σας, των χρημάτων, και παραύρεστε από πολυτέλειες που ακούγονται συναρπαστικές στη στιγμή, αλλά … όλα είναι σχετικά … Ξεχάστε τις συζητήσεις σχετικά με το τι θα κάνετε με τα επιπλέον μετρητά σας. Οι συζητήσεις είναι άχρηστες κι εσείς θέλετε απτά αποτελέσματα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είστε στο στοιχείο σας, νιώθετε ευτυχισμένοι και ανανεωμένοι που επικοινωνείτε με όλο τον κόσμο καθώς η Αφροδίτη κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Καταπιάνεστε με πολλαπλές δραστηριότητες κι αυτό είναι τέλειο για σας. Αναζητήστε νέες πληροφορίες και πηγές ειδήσεων και επίσης μη διστάσετε να εμπλακείτε στην τοπική σας κοινότητα.

Τώρα είναι η στιγμή σας να στείλετε τις επιθυμίες σας στο σύμπαν, να φυτέψετε θετικούς σπόρους που θα καρποφορήσουν σε έξι μήνες από τώρα. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αλλάζει την τρέχουσα ζωή σας αφού πρώτα κατανοήσετε ότι η παλιά ιδεολογία σας δεν λειτουργεί πια. Βρίσκετε νέους τρόπους για να αγωνιστείτε προς τους νέους στόχους σας, χωρίς να εγκαταλείψετε τις τρέχουσες ευθύνες σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, και θα μπορούσατε να διευθετήσετε ένα μεγάλο χρέος σας ή να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητα ή να υποβάλετε αίτηση για χρηματοδότηση για την υποστήριξη ενός έργου. Συμβουλή: Μην κρύβετε άλλο αυτό το μεγάλο πάθος μέσα σας!

Περπατάτε στο σωστό δρόμο που σας βγάζει στο μονοπάτι της αλήθειας; Θα έχετε αρκετό χρόνο να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση καθώς στις 26 του μήνα και για δύο περίπου μήνες ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ένατο οίκο σας, της φιλοσοφίας και της αλήθειας. Ίσως να νιώθετε κολλημένοι σε μια διαδρομή που δεν σας βγάζει πουθενά, ίσως αρχίσετε να απεχθάνεστε τη συνήθεια, αλλά βεβαιωθείτε τι ανυψώνει και τι σκοτώνει αργά την ψυχή σας. Σίγουρα από τη φύση σας θέλετε να είστε σε κίνηση, να κάνετε ταξίδια και να έχετε την προσοχή, αλλά τώρα όλα αυτά πιθανότατα θα σας εξαντλήσουν κάποιες στιγμές. Πάρτε μια ανάσα για μια στιγμή, σκεφτείτε την πορεία της ζωής σας και μην ανησυχείτε αν έχετε χάσει τον ενθουσιασμό σας και το πάθος σας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by