Αιγόκερως (22/12-19/1)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ ανεξάρτητοι, ακριβώς επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και σπάνια εμπιστεύονται σε άλλους να τελειώσουν τις δουλειές τους. Τους αρέσει να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Ο Αιγόκερος είναι το πιο υπεύθυνο όλων των ζωδίων.

Ιούνιος 2018

Χρειάζονται δύο για να σηκώσουν τα βάρη της ζωής. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και αναζητάτε το άλλο σας μισό, μια σταθερή βάση όπου θα μπορείτε να ξεκουραστείτε μετά από τις ατελείωτες ώρες εργασίας σας. Μια νέα αγάπη σας βοηθά να ανοίξετε την καρδιά σας ή ξεκινάτε νέες συνεργασίες. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, και μπορεί να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας, ακόμη και να επενδύσετε στο χρηματιστήριο ή αναλογίζεστε πώς να κάνετε χρήματα χωρίς να εργάζεστε τόσο σκληρά.

Σκεφτείτε το μακροπρόθεσμο όραμά σας. Πού θέλετε να είστε στο μέλλον στη ζωή σας και τι θα χρειαστεί για να φτάσετε εκεί; Με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητά σας και την αρωγή της πανσελήνου στο ζώδιό σας μπορείτε να προσδιορίσετε από τώρα τα απαιτούμενα βήματα και σε έξι μήνες από τώρα θα έχετε υλοποιήσει το στόχο σας. Βάζετε περισσότερη δομή στη ζωή σας, βραβεία και φήμη προσδίδουν κύρος στη δημόσια εικόνα σας. Η νέα Σελήνη στον υγιή έκτο οίκο σας βάζει φωτιά στη συνείδησή σας γύρω από θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας. Ήρθε η ώρα να κάνετε πραγματικότητα τις σκέψεις σας για να πάτε στο γυμναστήριο και να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες.

Στις 26 του μήνα και για δύο περίπου μήνες ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και μια πηγή εισοδήματος θα μπορούσε να στερέψει, αλλά δεδομένου ότι οι ανάδρομες πορείες των πλανητών επαναφέρουν το παρελθόν, μπορείτε να την αντικαταστήσετε γρήγορα με μια προσφορά από έναν παλιό πελάτη ή εργοδότη. Επικοινωνήστε με παλιούς συνεργάτες σας ή ανοίξτε εκείνον τον σκονισμένο κατάλογο των παλιών φίλων σας γιατί ίσως και να κρύβετε «χρυσός».  Ένας συγκεκριμένος πελάτης ή μια οικονομική διαπραγμάτευση θα μπορούσε να σας προκαλέσει άγχος και πίεση ή ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την εργασία σας, να κάνετε ατελείωτες αλλαγές ή να εργαστείτε δύο φορές πιο σκληρά για να πάρετε το μισό της αναγνώρισης.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by