Αιγόκερως (22/12-19/1)
Κατηγορία : Ζώδια / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 0000-00-00 00:00:00
0 0

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ ανεξάρτητοι, ακριβώς επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και σπάνια εμπιστεύονται σε άλλους να τελειώσουν τις δουλειές τους. Τους αρέσει να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Ο Αιγόκερος είναι το πιο υπεύθυνο όλων των ζωδίων.

Αύγουστος 2018

Η τύχη σας συνοδεύει στην καριέρα σας, οδεύετε στην επιτυχία χάρη στην Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ανεβαίνετε σε νέα επαγγελματικά ύψη, σας δίνονται  ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου. Το κλειδί της επιτυχίας σας είναι να στηριχτείτε σε δοκιμασμένους και αληθινούς συνεργάτες. Εάν έχετε σκεφτεί να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή από καιρό αναζητάτε αυτή τη μεγάλη προώθηση και αύξηση, αυτός είναι ο μήνας σας. Εκτός αυτού, έχετε σύμμαχό σας τον Άρη ο οποίος επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον Αιγόκερω, και σας υπόσχεται φήμη και  επαγγελματική επιτυχία. Θα έχετε τα κίνητρα να θέσετε τις μεγάλες ιδέες σας σε μια σταθερή δομή ή να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, ίσως ακόμα βρείτε έναν έμπειρο επαγγελματία για να σας καθοδηγήσει στο μονοπάτι της δόξας και των μεγαλείων.

Η Ηλιακή έκλειψη λάμπει στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες σε μια νέα οικονομική βάση. Είναι καιρός να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας, ειδικά όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να επενδύσουν σε σας. μπορεί εσείς να αποφασίσετε να επενδύσετε σε άλλους. Ίσως ακόμα βρείτε τρόπους να κερδίσετε χρήματα χωρίς καμία προσπάθεια. Συμβουλή: Αν κάποιος σας ζητήσει να κάνετε συνένωση των οικονομικών πόρων σας ή προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά, αυτό είναι ένα καλό σημάδι καθότι οι άνθρωποι σκέφτονται ιδιαίτερα για σας και σας εμπιστεύονται.

Τι κρύβετε μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας και ίσως να υπάρχει κάτι που θα πεθάνετε αν δεν το πείτε, αλλά κάθε φορά που ξεκινάτε να μιλάτε, σταματάτε καθώς κατά βάθος μέσα σας ανησυχείτε ότι η ειλικρίνειά σας θα καταστρέψει αυτή τη σχέση. Αλλά το κόστος της εγκράτειας είναι πολύ μεγαλύτερο! Το φεγγάρι σας χαρίζει έναν έξυπνο και συμπονετικό τρόπο σκέψης και επικοινωνίας και σας δίνει την ικανότητα να εμπνεύσετε εμπιστοσύνη και να μιλήσετε ειρηνικά. Μη διστάσετε λοιπόν να  ξεκινήσετε το διάλογο και μη νιώθετε συναισθηματικά επιβαρυμμένοι όταν θέλετε να μεταδώσετε το μήνυμά σας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πως βρίσκετε τις τιμές σε παραλίες και τουριστικά καταλύματα φέτος σε σχέση με παλιότερα;
Αυξημένες αρκετά
Αυξημένες ελάχιστα
Ίδιες
Μειωμένες ελάχιστα
Μειωμένες αισθητά
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by